Menu

Кабмін доручив Міноборони профінансувати будівництво фортифікаційних споруд у регіонах

блокпост

Кабінет міністрів поклав на Міністерство оборони фінансування будівництва військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, що здійснюються обласними військовими адміністраціями.

Об этом сообщает Тема РУ


Про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у Telegram.

За рішенням Кабміну, фінансувати будівництво таких споруд Міноборони буде за рахунок коштів, передбачених за бюджетною програмою "Забезпечення діяльності Збройних Сил України, підготовка кадрів і військ, медичне забезпечення особового складу, ветеранів військової служби та членів їхніх сімей, ветеранів війни".

При цьому державними замовниками будівництва військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд та розпорядниками бюджетних коштів будуть обласні військові адміністрації.

Як повідомлялося, прем’єр-міністр Денис Шмигаль 10 березня доручив невідкладно розпочати будівництво інженерно-технічних фортифікаційних споруд для потреб оборони у низці областей. Тоді він обіцяв виділити кошти на фінансування цих робіт з держбюджету.

Так, у лютому Кабінет міністрів виділив Харківській обласній військовій адміністрації 450 млн грн для будівництва фортифікаційних споруд.

Источник: Корупция Ру