Menu

В Італії оголосили про готовність страхувати інвестиції італійських компаній в Україну

євро

Експортно-кредитне агентство Італії (SIMEST) підтвердило готовність страхувати інвестиції італійських компаній в Україну.

"SIMEST оголосило про 500 млн євро підтримки для італійських компаній, які планують інвестувати в Україну", – повідомив директор Ukraine Invest Сергій Цивкач, передає Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, заяву про наміри щодо співробітництва у відновленні українського ринку приватного страхування підписали Європейський банк реконструкції та розвитку, Єврокомісія, Норвегія, Швейцарія, Фонд технічного співробітництва TaiwanBusiness-ЄБРР та Україна в рамках Конференції з відновлення України у Лондоні.

Крім того, глобальний брокер із перестрахування Аon, провідний світовий страховий та перестраховий майданчик Lloyd’s оголосили про співпрацю з Vienna Insurance Group (VIG), спрямовану на розширення можливостей (пере)страхування для підвищення економічної стійкості України та підтримки відновлення та реконструкції країни. Брокерська компанія зі страхування Marsh McLennan 22 червня оголосила про намір співпрацювати з урядом і страховиками України, щоб допомогти відкрити доступ до світового страхового ринку, повідомляється на сайті Marsh.